Kantoren


.

Van Groningen tot Maastricht, van Nederland tot Australië: in iedere regio en in ieder land ter wereld zijn er ontelbaar veel geventileerde kantoorgebouwen. Door de dagelijkse activiteit die er plaatsvindt, komt na verloop van tijd – mede afhankelijk van omgevingsfactoren – vuil in de luchtkanalen terecht.

.

Sickbuildingsyndroom

Hamster Cleaning zorgt door een professionele reiniging voor een betere hygiëne en luchtkwaliteit in kantoren. Dit heeft een rechtstreekse link met het Sickbuildingsyndroom. Verschillende klanten lieten na onze luchtkanaalreiniging weten een positieve verandering vast te stellen in het verzuim van hun werknemers. Door systematisch onderhoud verminderden de klachten over irritaties aan de ogen, neus of luchtwegen.

.

Na afloop wordt het verschil doorgaans bevestigd op de voor- en na foto’s, waarbij gegarandeerd 95 procent van het systeem schoon is.

.

.

Betrouwbare reiniging van luchtkanalen in industriële omgevingen

Omwille van hygiëne, luchtkwaliteit, brandveiligheid, energiebesparing en de levensduur van de installatie, is het vereist dat vervuilde luchtkanalen gereinigd worden.

 

Luchtkanaalreiniging

Tijdens de luchtkanaalreiniging wordt het kanaal door het gebruik van een krachtig vacuüm onder negatieve druk gezet. Terwijl het vacuüm lucht onttrekt aan het systeem, wordt via een roterend borstelsysteem het vuil weg geborsteld en opgevangen. Door deze duale werking (borstelen en afzuigen) wordt al het stof uit het kanaal verwijderd.

 

Hamster Cleaning garandeert dat na iedere reiniging minstens 95 procent van de kanalen schoon is. Dit lukt dankzij het gebruik van de nieuwste technologie, waaronder geavanceerde inspectie- en reinigingsrobots. We gaan vanzelfsprekend voor de volle 100 procent, maar geven onszelf 5 procent marge voor de delen die soms onmogelijk bereikbaar zijn. Wij willen namelijk dat aan de infrastructuur niets wordt aangepast.

Direct een offerte aanvragen

  Type ventilatiesysteem

  Aantal m² bediend door het ventilatiesysteem

  Gemiddelde hoogte waarop de kanalen hangen

  Kanalen groter dan 800mm diameter

  Vals plafond

  Bestand

  Opmerkingen

  Ook uw luchtkanalen eens laten inspecteren?

  WhatsApp!
  Call Now Button