Nieuwbouw


.

Steeds vaker krijgt Hamster Cleaning de vraag om in nieuwbouwprojecten de luchtkanalen voor oplevering te reinigen. Tijdens bouwwerkzaamheden komt namelijk veel stof vrij, denk bijvoorbeeld aan slijp- en boorwerkzaamheden. De kanalen zijn vaak niet afgedekt en liggen soms zelfs op de grond. Gevolg: het vuil komt meteen terecht in de kanalen, die vuil worden geplaatst en vanaf dag één de Europese norm overschrijden.

.

Belang van reiniging
Zowel aannemers als eindklanten beseffen steeds vaker het belang van schone kanalen en vragen om voor oplevering het ventilatiesysteem te reinigen. Omwille van de bereikbaarheid gebeurt dat idealiter voordat de plafonds geplaatst zijn.

.

.

Betrouwbare reiniging van luchtkanalen in industriële omgevingen

Omwille van hygiëne, luchtkwaliteit, brandveiligheid, energiebesparing en de levensduur van de installatie, is het vereist dat vervuilde luchtkanalen gereinigd worden.

 

Luchtkanaalreiniging

Tijdens de luchtkanaalreiniging wordt het kanaal door het gebruik van een krachtig vacuüm onder negatieve druk gezet. Terwijl het vacuüm lucht onttrekt aan het systeem, wordt via een roterend borstelsysteem het vuil weg geborsteld en opgevangen. Door deze duale werking (borstelen en afzuigen) wordt al het stof uit het kanaal verwijderd.

 

Hamster Cleaning garandeert dat na iedere reiniging minstens 95 procent van de kanalen schoon is. Dit lukt dankzij het gebruik van de nieuwste technologie, waaronder geavanceerde inspectie- en reinigingsrobots. We gaan vanzelfsprekend voor de volle 100 procent, maar geven onszelf 5 procent marge voor de delen die soms onmogelijk bereikbaar zijn. Wij willen namelijk dat aan de infrastructuur niets wordt aangepast.

Direct een offerte aanvragen

  Type ventilatiesysteem

  Aantal m² bediend door het ventilatiesysteem

  Gemiddelde hoogte waarop de kanalen hangen

  Kanalen groter dan 800mm diameter

  Vals plafond

  Bestand

  Opmerkingen

  Ook uw luchtkanalen eens laten inspecteren?

  WhatsApp!
  Call Now Button