Waarom Hamster Cleaning?

Betrouwbaarheid is voor ons de basis

Hamster Cleaning | Inspecteren en Reinigen van luchtkanalen, vetkanalen en comfort ventilatie

Hamster Cleaning is gespecialiseerd in het keuren en reinigen van luchtkanalen. Het bedrijf, opgericht in 2014, werd opgestart door bedrijfsleider Seppe Thys en één technicus. Tegenwoordig bestaat het team uit ruim 20 fulltime medewerkers. Sinds de oprichting groeide Hamster Cleaning uit tot een referentie op het gebied van luchtkanaalonderhoud binnen Nederland, België en Luxemburg.

 

Betrouwbaarheid

Hamster Cleaning heeft één kernwaarde: betrouwbaarheid. Het is onze ambitie om steeds de meest betrouwbare luchtkanaalreinigingspartner te zijn. Daarom beloven wij dat na afloop van ieder project minstens 95 procent van de kanalen schoon is. We gaan vanzelfsprekend voor de volle 100 procent, maar geven onszelf 5 procent marge voor de delen die soms onmogelijk bereikbaar zijn. Wij willen namelijk dat aan de infrastructuur niets wordt aangepast.

 

Afstemming

Onze technici zorgen ervoor dat de werkzaamheden geen hinder veroorzaken. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat nagenoeg alle diensten en ruimtes – op uitzondering van speciale ruimtes zoals een operatiekamer en cleanroom – operationeel kunnen blijven.

 

Specialisten

Om een betrouwbaar resultaat te garanderen, werkt Hamster Cleaning alleen met specifiek ontwikkelde reinigingsapparatuur en gespecialiseerde medewerkers. Hamster Cleaning is lid van de European Ventilation Hygiene Association (EVHA), een Europese organisatie die zich hard maakt voor een betere ventilatiehygiëne en wetgeving. Hamster Cleaning is daarnaast VCA*-gecertificeerd. Alle medewerkers slaagden voor de opleiding ‘luchtkanaalreiniger’ van de EVHA en beschikken over een VCA-diploma. Onze specialisten zijn bovendien in het bezit van het vereiste certificaat om met asbest te mogen werken. Alle medewerkers zijn de Nederlandse taal machtig.

Luchtkanalen of ventilatiesystemen reinigen?

WhatsApp!
Call Now Button