Procesextractie


.

Voor het onderhoud van procesextractie komt Hamster Cleaning periodiek in fabrieksomgevingen, waar productieprocessen plaatsvinden en grote hoeveelheden stof vrijkomen. In het kader van brandveiligheid is het cruciaal om de extractiekanalen op regelmatige basis te reinigen. Het extractiegedeelte van lasrookinstallaties slipt namelijk vaak deels of zelfs volledig dicht, wat in combinatie met een ontstekingsbron voor een aanzienlijk brandrisico zorgt. Daarom moet in tegenstelling tot bij comfortventilatie – waar het vuil vaak pas na enkele jaren opnieuw de Europese norm overschrijdt – de procesventilatie wel één, twee of zelfs drie keer per jaar gereinigd worden.

.

.

Betrouwbare reiniging van luchtkanalen in industriële omgevingen

Omwille van hygiëne, luchtkwaliteit, brandveiligheid, energiebesparing en de levensduur van de installatie, is het vereist dat vervuilde luchtkanalen gereinigd worden.

 

Luchtkanaalreiniging

Tijdens de luchtkanaalreiniging wordt het kanaal door het gebruik van een krachtig vacuüm onder negatieve druk gezet. Terwijl het vacuüm lucht onttrekt aan het systeem, wordt via een roterend borstelsysteem het vuil weg geborsteld en opgevangen. Door deze duale werking (borstelen en afzuigen) wordt al het stof uit het kanaal verwijderd.

 

Hamster Cleaning garandeert dat na iedere reiniging minstens 95 procent van de kanalen schoon is. Dit lukt dankzij het gebruik van de nieuwste technologie, waaronder geavanceerde inspectie- en reinigingsrobots. We gaan vanzelfsprekend voor de volle 100 procent, maar geven onszelf 5 procent marge voor de delen die soms onmogelijk bereikbaar zijn. Wij willen namelijk dat aan de infrastructuur niets wordt aangepast.

Direct een offerte aanvragen

  Type ventilatiesysteem

  Aantal m² bediend door het ventilatiesysteem

  Gemiddelde hoogte waarop de kanalen hangen

  Kanalen groter dan 800mm diameter

  Vals plafond

  Bestand

  Opmerkingen

  Ook uw luchtkanalen eens laten inspecteren?

  WhatsApp!
  Call Now Button