Projectopvolging, een meerwaarde voor uw ventilatiehygiëne

Projectopvolging, een meerwaarde voor uw ventilatiehygiëne

Een reiniging is maar zo goed als de opvolging ervan. Ook al garanderen we een 95 procent reinheidsgarantie die we keer op keer behalen en bewijzen, een bijna perfecte reiniging van uw ventilatiesysteem is door gebruik jammer genoeg niet eeuwig. Hoe maken wij het verschil? Dat is met een Smart Clean-opvolgingsinspectie waarbij we standaard jaarlijks de toestand van uw kanalen onder de loep nemen. 
.
Een duurzame samenwerking 
.
hamstercleaning
.
Een constante reinheid van uw ventilatiekanalen is geen overbodige zaak. Want u ziet het misschien niet, maar vuil en stofdeeltjes verplaatsen zich steeds doorheen de lucht die u inademt. Een ventilatiesysteem blijft immers nooit zo vuilvrij als net na een reiniging. Bij Hamster Cleaning gaan we voor duurzame relaties met onze klanten en dus betekent dat ook het opvolgen van onze projecten. Zo garanderen we steeds een contante ventilatiehygiëne.
.
hamstercleaning
.
Een mooi praktijkvoorbeeld is onze samenwerking met de gemeente Kampenhout, waar onze technici in 2019een grondige reiniging van de ventilatiekanalen uitvoerden. Maar net als onze 95% reinheidsgarantie weten we bij Hamster Cleaning dat ook opvolging een goede werking van een ventilatiesysteem garandeert. Daarom voerden we in 2020 en 2021 een Smart Clean-inspectie uit en mochten we vaststellen dat een nieuwe reiniging aangewezen was. Gemeente Kampenhout was erg tevreden over de vorige reiniging en twijfelde er dus niet aan om opnieuw een beroep te doen op onze ervaren Hamster Cleaners.
.
Smart Clean
.
Als cleaningprofessionals vinden we een goed en gegarandeerd resultaat en een nauwgezette opvolging belangrijk. Daarom bieden we standaard bij een reiniging van uw ventilatiekanalen een opvolgingsinspectie aan. Smart Clean is een jaarlijkse, korte inspectie om de verontreinigingsgraad van uw kanalen vast te stellen. Zo zijn we zeker dat u steeds kan rekenen op een toevoer van gezonde buitenlucht. Zien we dat de kanalen een nieuwe reiniging kunnen gebruiken, staan we uiteraard opnieuw ter beschikking.
.
hamstercleaning
.
Smart Inspectie
.
Smart Clean is niet te verwarren met onze Smart Inspectie, nog een innovatieve methode uit de portefeuille van Hamster Cleaning. De hoeveelheid vuil in uw ventilatiekanalen kan op verschillende manieren worden bepaald. Van visuele inspectie met een robotcamera tot een veegmonster. Maar voor ons is onze eigen innovatieve Smart Inspectie veruit de meest grondige. Hiermee inspecteren we snel en accuraat kanalen en zijn we in staat om de graad van verontreiniging nauwkeurig vast te stellen. Zo maken we o.m. op specifieke plekken in het ventilatiekanaal foto’s die we vergelijken met referentiefoto’s uit de uitgebreide database van Hamster Cleaning. Aan de hand daarvan kunnen we het beste advies geven.
.
Meer weten over onze diensten en opvolging? Neem gerust contact op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

.WhatsApp!
Call Now Button