Retail & Horeca


.

Onder de noemer ‘retail & horeca’ valt een ruim spectrum aan gebouwen, zoals: hotels, winkels en shoppingcenters. Net als in andere openbare gebouwen is een luchtkanaalonderhoud hier essentieel voor een correcte werking van het ventilatiesysteem en de hygiëne van de personeelsleden, bezoekers en klanten.

.

Inperking overlast
Hamster Cleaning reinigt de kanalen volledig, zonder de winkel- of hotelervaring van klanten te beïnvloeden. In hotels wordt bijvoorbeeld een stipte planning opgesteld, zodat er niets verandert aan het verblijf van de gasten. Hamster Cleaning zorgt ervoor dat alle werkzaamheden overdag worden voltooid, tenzij de klant uitdrukkelijk vraagt om de reiniging ’s nachts uit te voeren.

.
Hamster Cleaning | Inspecteren en Reinigen van luchtkanalen, vetkanalen en comfort ventilatie
.

Betrouwbare reiniging van luchtkanalen in industriële omgevingen

Omwille van hygiëne, luchtkwaliteit, brandveiligheid, energiebesparing en de levensduur van de installatie, is het vereist dat vervuilde luchtkanalen gereinigd worden.

 

Luchtkanaalreiniging

Tijdens de luchtkanaalreiniging wordt het kanaal door het gebruik van een krachtig vacuüm onder negatieve druk gezet. Terwijl het vacuüm lucht onttrekt aan het systeem, wordt via een roterend borstelsysteem het vuil weg geborsteld en opgevangen. Door deze duale werking (borstelen en afzuigen) wordt al het stof uit het kanaal verwijderd.

 

Hamster Cleaning garandeert dat na iedere reiniging minstens 95 procent van de kanalen schoon is. Dit lukt dankzij het gebruik van de nieuwste technologie, waaronder geavanceerde inspectie- en reinigingsrobots. We gaan vanzelfsprekend voor de volle 100 procent, maar geven onszelf 5 procent marge voor de delen die soms onmogelijk bereikbaar zijn. Wij willen namelijk dat aan de infrastructuur niets wordt aangepast.

Direct een offerte aanvragen

  Type ventilatiesysteem

  Aantal m² bediend door het ventilatiesysteem

  Gemiddelde hoogte waarop de kanalen hangen

  Kanalen groter dan 800mm diameter

  Vals plafond

  Bestand

  Opmerkingen

  Ook uw luchtkanalen eens laten inspecteren?

  WhatsApp!
  Call Now Button